44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

מרק עוף כהלכתו

מרק עוף כהלכתו

 

מרק עוף כהלכתו

החומרים:

סיר
כף
מסננת

עוף טרי במשקל קילו וחצי (אפשר חלקים)

6-8 כוסות מים

1 בצל גדול חתוך לרבעים או שלם

2-3 גזרים

גבעול כרישה (החלק הלבן והירוק הבהיר בלבד) חתוך או שלם כרצונכם

דלעת במשקל 150 גרם

צרור פטרוזיליה גדול

צרור שמיר

3 גבעולי סלרי עלים

שורש פטרוזיליה

שורש סלרי

קורט מלח גס

טרי גרוס פלפל שחור

אופן ההכנה:

שמים את העוף בסיר ומוסיפים את המים. מביאים לרתיחה.
מנקים את הקצף העכור עם כף.
מוסיפים את שאר המצרכים, מנמיכים את הלהבה ומבשלים על אש קטנה שעה וחצי לפחות.
אישית אני קושרת את כל העלים בצרור ומניחה בסיר ושולפת בסיום הבישול.

מכבים את האש ומפרידים בין הנוזל לשאר הרכיבים. מסננים היטב.

הגשה לפי רצונכם, או מרק צח עם קניידעלך, או עם חתיכות עוף קטנות. או עם ירקות.

בתיאבון.

 

אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי     + תודה

המטבח של מאיר השמן

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו       כאן 


הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

20 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת