44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

קניידעלך

קניידעלך

 

 קניידעלך

החומרים:

סיר בינוני
קערה
1כוס קמח מצה
3 כפות שמן
2 כוסות מים רותחים
1 כפית מלח
קורט פלפל שחור טחון טרי
2 ביצים

אופן ההכנה:

מערבבים בקערה את קמח המצה שמן,מים רותחים, מלח פלפל ומניחים ל- 15 דקות מנוחה.
מוסיפים את הביצים ומערבבים לקבלת עיסה חלקה.      

יוצרים עם ידיים לחות כדורים בגודל שאתם רוצים.

מרתיחים סיר עם מים וכף מלח, מכסים את הקנידלך למים ומבשלים כ- 20 דקות  עד שהקניידעלך מקבלים את צורתם. 

.מוציאים את הקניידעלך למסננת

מגישים במרק חם.


בתאבון

 

אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי     + תודה

המטבח של מאיר השמן

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו       כאן 


הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

24 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת