סלט אורז
התוספות ליד המנה העיקרית הם לרוב תפוחי אדמה, פסטה או אורז...
תפוחי האדמה עברו "הסבה" לסלט תפוחי אדמה וכך גם הפסטה הפכה לסלט פסטה.....אז למה שאורז לא יזכה בסלט משלו?
אני לא מכין במיוחד את האורז אלא משתמש באורז שנשאר מהארוחה (במקום לזרוק...), אבל אפשר גם להכין במיוחד, בכל זאת זה אחלה סלט!!
מצרכים:
כוס אורז לבן מבושל
2 מלפפונים קצוצים
1 גזר מגורד
1 בצל סגול קצוץ
2 סלסלות של פטריות שמפיניון טריות חתוכות לרבעים
כוס תירס מתוק
חופן של פטרוזיליה קצוצה
חופן של נענע קצוצה
3 כפות סויה
2 כפות חומץ
כף שמן שומשום
2 כפות שמן להקפצה (קנולה, סויה...רק לא זית)
אופן ההכנה:
קודם מתחילים עם הפטריות כדי שיהיה להם זמן להתקרר: במחבת מחממים את השמן להקפצה עד שעולה עשן ומקפיצים את הפטריות כ-3 דקות ומוציאים למסננת לקירור.
בקערה מערבבים את שאר המרכיבים, מערבבים ומגישים!
פשוט ונפלא!!!
הוספת תגובה
4 תגובות