22
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

פשוט טעים

תפוחי אדמה במילוי טונה

תפוחי אדמה במילוי טונה

ארוחת ערב מהירה וקלה- נדרשת במיוחד אחרי כל בישולי הפסח... בד"כ היינו מורחים טונה מעורבבת עם מיונז מעל תפוח אדמה לוהט ישר מהמיקרוגל. הפעם השקעתי רבע שעה נוספת של שדרוג המלית ואפייה. 

 

החומרים:

2 תפוחי אדמה גדולים

1 קופסת שימורי טונה

5 כפיות מיונז

חופן פתיתי גבינה צהובה

מלח, פלפל

מעט פטרוזיליה קצוצה

 

אופן ההכנה:

1.      מרככים את תפוחי האדמה במיקרוגל על עוצמה גבוהה, כ-20 דקות (10 דקות ואז להפוך ל-10 נוספות).

2.      חוצים את תפוחי האדמה לאורכם ומרוקנים לקערה את תוכנם (משאירים מעט כדי שהקליפה תישאר יציבה.

3.      מוסיפים לקערה את הטונה, מיונז, גבינה ותבלינים ומערבבים היטב לעיסה אחידה.

4.      ממלאים את חצאי תפוח האדמה במלית הטונה.

5.      אופים בחלק העליון של התנור כ-10 דקות בחום בינוני (180-200 מעלות), עד שהמלית משחימה מעט.

 

בתאבון! :)

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל nois24 אלא אם צויין אחרת