00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בישול-סאן

ביצה רכה סאן (וגם קשה)

פשוט וטעים.

 

מה מכינים:

כמה ביצים שרוצים

מים

 

 

אופן ההכנה:

1) מרתיחים בסיר קטן מים 

2) לאחר הרתיחה מכניסים בזהירות את הביצים לסיר באמצעות כף, בכדי שלא ישברו.

3) מבשלים ללא הקטנת האש 5 דקות.

4) לאחר 5 דקות שופכים את המים הרותחים מהסיר, וממלאים במים קרים,

    שופכים שוב את המים וממלאים , כך כמה פעמים, בשביל להקל על הקילוף.

   

בתאבון.....

 

לביצה קשה, יש לשנות את זמן הבישול ל- 11 דקות.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל RamiSun אלא אם צויין אחרת