00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בלוג של LANIT1

מתכון בשר חזה מיושן עם תפוחי אדמה - מצורפת תמונה

מתכון מוצלח לשבת  היום הכינותי מראש.

5 תפוחי אדמה פרוסים  לריבועים בקליפתם

2 ק"ג בשר חזה מיושן חתוך לקוביות

2 גזרים שלמים ללא קליפה 

ראש שום שלם עם קליפתו

תבנית חד פעמית גדולה 

רבע כוס שמן זית 

אבקת מרק כ- 2 כפות

פפריקה אדומה כפית שטוחה

פלפל שחור אנגלי שלם

חורקום חצי כפית

רוטב צ'ילי כ- 2 כפות מלאות

סילאן - כף 1

חרדל גרגירים שלמים 2 כפות גדושות


אופן ההכנה:

1. בתבנית גדולה מפזרים את התפוחי האדמה , את הבשר החתוך לקוביות, ואת שתי הגזרים  והשום השלם.

מתבלים :  בשמן זית  , אבקת מרק , פפריקה אדומה כפית שטוחה, פלפל שחור אנגלי שלם לפזר מעט, חורקום חצי כפית,

רוטב צ'ילי , סילאן , חרדל גרגירים שלמים - לערבב עם הידים עד שהבשר והתפוחי אדמה עטופים  ברוטב .

2. בתנור מחומם מראש 200 מעלות מכניסים עטוף  בנייר כסף כמעט שלוש שעות עד להתרככות הבשר.

(לא מומלץ טורבו)

יוצא פשוט מדהים כל בני המשפחה אהבו ופירגנו.

ב ת א ב ו ן 



הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל LANIT1 אלא אם צויין אחרת