66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

פיצה בשרית

בס"ד


בצק נפלא של פיצה במילוי של בשר, מעדן לאירוח או סתם כך לפינוק בני הבית.

הכנתי אותו לסעודת פורים, ואורחים שקפצו בהפתעה נהנו ממנו גם הם.

מקווה שגם אתם תהנו

לערכים תזונתים   http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/2308

 

  

 

 

המצרכים לבצק:

4 כוסות קמח

1 כף שמרים יבשים (20 גרם)

1/4 כוס שמן זית

קורט מלח

1.5 כוסות מים


המצרכים למילוי:

500 גרם בשר טחון

2 יח` בצל קצוץ

5 שיני שום כתושות

260 גרם עגבניות מרוסקות

1 כף רסק עגבניות

מלח

1 כפית פפריקה

1 כפית אורגנו


לציפוי

ביצה טרופה

שומשום


אופן ההכנה:

- לתוך קערת המיקסר להכניס את הקמח והמלח ולערבב.

- להוסיף את השמרים ושמן הזית ולהתחיל ללוש.

- להוסיף את המים באיטיות לפי הצורך.

- ללוש עד לקבלת בצק  אחיד וגמיש.

- לכסות במגבת ולהניח לתפיחה במקום חמים שעה או עד להכפלת הנפח.

- בנתים להכין את המילוי: לטגן את הבצל עד לשקיפות ולהוסיף את השום.

- להכניס את הבשר ולטגן עד שהבשר משנה את צבעו.

- להוסיף את העגבניות המרוסקות,הרסק והתבלינים ולערבב. לבשל כרבע שעה עד לצמצום הנוזלים.

- לחלק את הבצק ל- 4 כדורים בעובי של חצי ס"מ.

- להניח כל עלה על תבנית מכוסה בניר אפיה.

- במרכז כל עלה להניח מהמלית כשהצדדים נשארים ריקים.

- לקפל את הצדדים מעל הפיצה, למרוח בביצה טרופה ולבזוק שומשום.

- להכניס לאפיה בחום של 180 מעלות למשך כ- 15-20 דקות עד להזהבה יפה של הפיצה.

- להוציא ולחתוך לארבע חלקים.

- להגיש עם סלט ירקות.

- מדהיםםםםםםםםםםםםםם

 

 


הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת