77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הבלוג של בתיה דורון

מבשלת, מצלמת, מטיילת, כותבת, מסקרת

קוד חופשי

פתחתי בלוג נוסף, אשמח אם תרשמו לקבלת עדכונים

  http://batyadoron.blogspot.co.il/

תפוז סיני - קומקוואט - קונפיטורה

15/03/2012

 

בזמן האחרון אני בקטע של ריבות וחמוצים, מכל פרי בא לי לעשות ריבות ומכל ירק בא לי לעשות חמוצים, וזה מה שאני עושה.

יש לי בגינה עץ של תפוז סיני, או בעברית צחה, קומקוואט, ובכל עונה הוא מניב בערך שני קילו של תפוזונים, כשאני עובדת בחצר ומטפלת בעציצים, אני אוהבת לנשנש תוך כדי. 

כאן יש מתכון לריבת תפוז סיני - קומקוואט

השנה החלטתי להכין מהם קונפיטורה

מצרכים:

1 קילו של תפוזים סיניים


1 קילו סוכר - אני שמתי בערך 3/4 קילו

מיץ מלימון אחד גדול

הכנה:

לשטוף את התפוזונים, להניח במסננת - יש כאלה שחותכים באמצע ומוציאים את החרצנים.

לבקשת הבעל בפעם הבאה גם אני אעשה כך.

להכניס את התפוזונים לסיר מתאים, לכסות בסוכר, אין צורך להוסיף מים, התפוזונים יפרישו מים

להביא לרתיחה של בערך 10 דקות, להנמיך את האש ולהמשיך לבשל על אש נמוכה אבל שתבעבע.

כל הזמן לערבב על מנת שהקונפיטורה לא תישרף, להוסיף את הלימון ולבשל אותה בערך שעתיים.

לקרר ולהכניס לצנצנות.

כפי שאתם רואים, שידכתי את הקונפיטורה גם לכנפי עוף, הוספתי למשרה וכמובן שזה יצא מעדן. 

 

 לכל מי שביקר אותי בבלוג אני מאחלת המשך יום נפלא 

 תודה לכל מי שטורח ומגיב בבלוג 

 אם אהבתם, אשמח אם גם תקליקו לייק, hit it או מה שבא לכם

אתם מוזמנים גם להיות חברים שלי גם בפייסבוק  


אין לקדם פוסט זה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

67 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל בתיה דורון אלא אם צויין אחרת