66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

אוזני המן במלית בשר

בס"ד


נכון, אני יודעת פורים כבר עבר אבל לצערי לא הצלחתי להיכנס לפני כן ולהביא לכם את המתכון המדהים הזה.

אפשר לשחק עם הצורה שלו ולהתאים אותו לכל מצב. ניתן להכין ממנו בורקס בשרי או רולדה, בצורת סמבוסק וכו'.

בפורים החלטתי להכין ממנו אוזני המן ונרשמה התלהבות

מקווה שתהנו ותשתמשו בו כל השנה לא רק בפורים


המצרכים:

1 חב' בצק עלים (של קילו)

למילוי:

500 גרם בשר טחון

1/2 קילו בצל קצוץ גס וסחוט

מלח

פלפל שחור

*במידה ומשתמשים בבשר רזה יש להוסיף מעט שמן למילוי


לאפיה:

ביצה טרופה

שומשום/ קצח


אופן ההכנה:

- לקצוץ גס בצל ולהעמיד במסננת לרבע שעה. לסחוט ולהעביר לקערה.

- להוסיף את הבשר והתבלינים ולערבב לתערובת אחידה.

- לרדד את הבצק עלים ולקרוץ ממנו עיגולים.

- להניח כף גדושה מהמלית בכל עיגול ולסגור לצורת אוזן המן.

- להבריש בביצה טרופה ולפזר שומשום.

- לאפות בחום של 180 מעלות למשך 15-20 דקות עד להשחמה יפה וזהובה.

- להגיש בליווי סלט ירקות.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

10 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת