00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

CooknBake

עוף עם פלפלים בשלושה צבעים

20/03/2012
יש לי אחיינית מקסימה שאת העבודה של אחרי הצבא עשתה בחווה חקלאית בה היא עזרה בפיתוח של זנים שונים של פלפלים. פלפלים אדומים, צהובים וכתומים, בשרניים, מתוקים וטעימים להפליא.
אל תשאלו אותי את ההבדל בין אלה שאתם רואים בסופר לבין אלה החדשים, בשורה התחתונה הם היו נהדרים! וכשקיבלנו הביתה דוגמאות מהתוצרת הכנסתי פלפל אחד מכל צבע לתבשיל עוף בתנור.
אתם בטח יכולים לדמיין את הריח הנפלא שאפף את הבית כשהעוף נאפה. אין כמו ריח של פלפל קלוי! וכשזה בא עם ריח של עוף צלוי, החגיגה מושלמת. הירקות בתחתית התבנית התקבלו כמו גיבץ' ריחני וטעים, רק לטבול חלה טריה ולהינות.
 
עוף עם פלפלים בשלושה צבעים
 
מצרכים:
4 כרעיים מחולקות
1 פלפל אדום פרוס לרצועות
1 פלפל כתוום פרוס לרצועות
1 פלפל צהוב פרוס לרצועות
2 בצלים גדולים חתוכים לרבעים
5-6 תפוחי אדמה קטנים חתוכים לרבעים
 
1/2 כוס שמן זית
כף גדושה פפריקה אדומה בשמן (פפריקה מרוקאית)
1/2 כפית כרכום
מלח
פלפל שחור גרוס
 
אופן ההכנה:
בקערית קטנה לערבב את שמן הזית והתבלינים.
בקערה גדולה לשים את כל הירקות ולערבב היטב עם חצי מתערובת התבלינים.
לתבנית פיירקס מלבנית מחופה נייר אפיה משומן מעט, יש להעביר את הירקות המתובלים.
לתבל את העוף בתערובת התבלינים ולהניח מעל הירקות.
לכסות בנייר אלומיניום ולאפות בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות כשעתיים.
להסיר נייר אלומיניום ולאפות 1/2 שעה נוספת עד להשחמת העוף.
 
 
תערובת התבלינים
 
ירקות מתובלים
 
 
 
מוכן לאפייה
 
 
 
בתאבון

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

42 תגובות

בחירת העורך
מציצים מעבר לים
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל CooknBake אלא אם צויין אחרת