77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הבלוג של בתיה דורון

מבשלת, מצלמת, מטיילת, כותבת, מסקרת

קוד חופשי

פתחתי בלוג נוסף, אשמח אם תרשמו לקבלת עדכונים

  http://batyadoron.blogspot.co.il/

עוגת ביסקויטים, חלבה, שוקולד - מושחתת

30/03/2012

 

נשארו לכם ביסקויטוים? זה הזמן להכין מהם עוגה ובכך להרויח גם חיסול החמץ וגם עוגה טעימה.

את העוגה אפשר להכין בתבנית אפיה חד פעמית או תבנית אחרת מרובעת.

המתכון פורסם לראשונה כאן באתר   וגם קבלו קישור לערכים תזונתיים

 http://foodsdictionary.nana10.co.il/Recipes/2106

מצרכים:

  1. 200 גרם ביסקויטים בטעם שוקולד
  2. 2 שמנת מתוקה
  3. 1.5 חבילות אינסטנט פודינג וניל
  4. 2 חבילות שוקולד מריר או חלב, אני אוהבת שוקולד חלב ואם יש לכם שוקולד עם אגוזים - פצצה
  5. 300 גרם חלבה מפוררת
  6. 1.5 כוסות חלב: 1 ורבע כוס לקצפת ו-1/4 הנותר להרטיב את הביסקויטים

הכנה:

להכניס לבן מארי שוקולד, חצי מיכל שמנת מתוקה, להרתיח

לפורר מחצית מכמות החלבה ולהוסיף לתערובת, לערבב עד לקבלת תערובת אחידה, לכבות את האש ולהניח בצד

להקציף את יתרת השמנת מתוקה (1.5), אינסטנט פודינג וכוס חלב עד לקבלת קצפת יציבה, אם סמיך, להוסיף חלב

להרכבת העוגה:

לסדר בתבנית מתאימה שכבה של ביסקויטים, להרטיב אותם במעט חלב 

לשפוך את הקצפת מעל הביסקויטים

לכסות בשכבה נוספת של ביסקויטים, להרטיב גם אותם במעט חלב

לשפוך את השוקולד מעל הביסקויטים

לפורר מעל את החלבה שנשארה

לכסות ולהכניס למקרר לכמה שעות לפני הגשה ולהתפרע עליה

 

 תודה לכל מי שביקר אותי בבלוג ולכל מי שטורח ומגיב 

 אם אהבתם, אשמח אם גם תקליקו לייק או תלחצו על ה- hit it 

אתם גם מוזמנים להיות חברים שלי בפייסבוק  

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

39 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל בתיה דורון אלא אם צויין אחרת