11
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אפייה נעימה ומתוקה

עוגיות שוקולד צ`יפס ו-M&M

 

עוגיות יפות ומאוד טעימות!!! אני מכינה אותן עם טבלאות שוקולד מריר ולבן ומוסיפה להן סוכריות M&M בשביל הצבעוניות! מאוד כיף לתת כמתנה או כחלק ממשלוח מנות... (מתנצלת על התמונה המטושטשת-צולם מהטלפון...)
המתכון מבוסס על מתכון עוגיות שוקולד צ'יפס מהספר ששת מתוקים מבית על השולחן של קרין גורן.

מרכיבים: (ל-40 עוגיות בינוניות)
200 גרם חמאה רכה (אני ממיסה במקרוגל)
כוס סוכר (200 גרם)
חצי כוס דחוסה סוכר חום כהה (120 גרם)
2
כפיות תמצית וניל
2 ביצים
2 ושליש כוסות קמח מנופה-325 גרם (אני משתמשת בקמח שטיבל כחול)
כפית אבקת סודה לשתייה
1/2 כפית מלח
כפית מיץ לימון
100 גרם (טבלה) שוקולד מריר
100 גרם (טבלה) שוקולד לבן
סוכריות M&M או עדשים צבעוניות...

אופן ההכנה:
-חותכים את השוקולד הלבן והמריר לקוביות קטנות.
-במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה עם שני סוגי סוכר במהירות בינונית כ-3 דקות, עד לקבלת תערובת קרמית.
-מוסיפים את תמצית הוניל ואת מיץ הלימון ומערבבים דקה נוספת.
-מוסיפים את הביצים אחת אחת ומעבדים לתערובת אחידה.
-מנמיכים את מהירות המיקסר, מוסיפים קמח, אבקת סודה לשתייה, מלח ואת השוקולדים (לא מכניסים את הסוכריות עדיין) ומעבדים רק עד לקבלת בצק אחיד. (רצוי שהערבוב יהיה כמה שיותר מהר ואף את שאריות הקמח האחרונות לערבב באמצעות מרית)
-מחממים תנור ל-180 מעלות.
-מגלגלים את הבצק לכדורים.
-מניחים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומשטחים מעט את הכדורים, מוסיפים את סוכריות ה-M&M -אני הוספתי שלוש סוכריות על כל עוגייה.

-אופים כ-10-12 דקות (תלוי בתנור וברמת הפריכות שרוצים, ככל שזמן האפייה יתארך העוגייה תהיה פריכה יותר ואף כהה יותר) עד שהעוגיות משתטחות קצת ומתחילות להזהיב בשוליים.
-מצננים מעט ומגישים.
-שומרים בכלי אטום בטמפ' החדר.
ב-ת-א-ב-ו-ן!!!!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נתנאלה צ אלא אם צויין אחרת