2020
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

מוס שוקולד ומרנג קוקוס...

מוס שוקולד ומרנג קוקוס...

עוגה מרשימה ,מתכון קל להכנה ,עוגה שתמיד מצליחה..העוגה מתאימה לפסח..ולכל ימות השנה ,

שימו לב להוראות יש 3 אפשריות לעוגה אפשרות ראשונה העוגה כולה מוס שוקולד ,

אפשרות שנייה העוגה מורכבת מחצי מוס שוקולד חצי קרם וניל

אפשרות שלישית מוס שוקולד וציפוי גאנש אתם תבחרו מה מתאים

 בבקשה תקראו את כל השלבים להבין איזה ציפוי תרצו לעוגה .

לבסיס:


6  חלבונים


1 כוס סוכר


150 גר` קוקוס

למוס השוקולד :


200 גר` שוקולד מריר


6 חלמונים

30 ג`ר חמאה


2 שמנת מתוקה (אפשר גם ריץ`)


2 כפיות סוכר

2 כפות אינסטנט פודינג וניל

הכנת הבסיס:

להקציף לקצף נוקשה את החלבונים עם הסוכר.


להוסיף את הקוקוס.


לאפות בתבנית משומנת  בחום של 180 20-30 דק`.

הכנת המוס:

להמיס את השוקולד והחמאה במיקרו ,לקרר מעט  להוסיף את  החלמונים לערבב היטב .


להקציף 2שמנת מתוקה עם סוכר ו2 כפות אינסטנט פודינג לקצף יציב ,

להוציא חצי מהכמות לשמור מכוסה במקרר .


לערבב את החצי הנותר עם השוקולד המומס לקרם אחיד .

לשפוך עלהבסיס.

לאחסן במקפיא לחצי שעה .

לאחר חצי שעה למרוח  את הקרם הנותר על העוגה להכניס למקרר להתיצבות .

אפשר לערבב את כל כמות הקרם עם השוקולד ולקבל עוגה כמו בתמונה למעלה .

עוגת קוקוס שוקולד וקרם שלוש שכבות

ציפוי גאנש:

1/2 קופסא שמנת מתוקה

100 גרם שוקולד מריר

להמיס במיקרו לערבב לקרם אחיד

לקרר לצקת על העוגה לשמור במקרר לפחות לילה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת