2020
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

מוס קפוצ`ינו....

מוס קפוצ`ינו....

ועוד אחת מסדרת המוס קפוצ`ינו את המתכון לקחתי מפורום מתכונים אני חושבת של מצדה .

מתכון פשוט ,עוגה מרשימה.

לבסיס:


200 גר` שוקולד מריר


1/4 כוס חלב


5 ביצים מופרדות


1/2 כוס סוכר


לקרם:


2 שמנת מתוקה


1 כוס חלב


1 אינסטנט פודינג וניל


4 כפות סירופ מייפל


2 כפות תמצית וניל


2 כפיות נס קפה


1 חב` בישקוטים

להמיס במיקרו 200 גר שוקולד +החלב. להפריד 5 ביצים ולהקציף חלבונים + 1/2 כוס סוכר. את

החלמונים להוסיף לשוקולד המומס ואח"כ להוסיף החלמונים בתנועות עטיפה. לאפות בתבנית

26 בחום 180 מעלות כ-20 דקות (לבדוק עם קיסם).כשהעוגה אפוייה להניח להתקרר כ-15

דקות.

הכנת הקרם:


להקציף לקצף חזק


2 שמנת מתוקה+ אינסטנט+1 כוס חלב+4 כפות מייפל + ת. וניל + נס קפה .


למרוח על העוגה (קרה) מחצית הקרם לאחר מכן לטבול הבישקוטים בכוס נס קפה (מוכן

לשתייה) לסדר על הקרם. מעל למרוח את מחצית הקרם השנייה.


לקשט העוגה עם שתי חטיפי "מקופלת" מפוררת. לקרר במקרר

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת