2020
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

מוס קפוצ`ינו עם דפנות .....

מוס קפוצ`ינו עם דפנות .....

לחובבי הקפוצי`נו עוגה יפיפה וטעימה להפליא ,הכנתי לפי מתכון של סימה ד.

עוגת מוס קפוצ`ינו / סימה:


לדפנות דקורטיביות + תחתית העוגה :
=======================
2 ביצים מופרדות (חלבונים/חלמונים בקערותנפרדות)


150 גרם סוכר


120 גרם קמח

** להקציף בנפרד חלבונים עם מחציתמכמות הסוכר עד לקצף יציב ואת החלמונים עם יתרת

הסוכר עד לקבלת קצף אוורירי ובהיר.


להעביר את החלבונים לקערת החלמונים, לנפות מעל את הקמח ולקפל בתנועות עטיפה. לשטח

בתבנית התנור (מרופדת בנייר אפייה) , לפזר מעל שבבי שקדים, אגוזים טחונים, קוקוס

בתפזורת ולאפות 13-15 דקות בחום 180 מעלות.


לאחר האפייה לעטוף במגבת ולגלגל לרולדה. לאחר צינון, לקלף את נייר האפייה בעדינות. 

להניח את העוגה על משטח, לקרוץ עיגול בקוטר התבנית (עגולה בקוטר 22) וביתר לחתוך

רצועות עד לגובה מחצית דפנות התבנית.


טרם הרכבת העוגה - יש להצמיד שקף לדפנות הרינג/התבנית, לאחר מכןלסדר את רצועות

העוגה (עם הצד הדקורטיבי כלפי חוץ) ולשטח את התחתית העגולה.

למוס קפוצ`ינו :
=========
2.5 שמנת מתוקה


כוס חלב


6 כפות אינסטנט וניל


כף נס קפה רגיל (אבקה)


3 כפות אבקה סוכר


כפית תמצית קפה

** להקציף את כל החומרים יחד עד למרקם אחיד ויציב (לא יותר מדי שלא ייהפךלחמאה). לצקת

את המוס על תחתית העוגה, ליישר ולפזר מעל פקאן סיני טחון גס. לצנן במקרר לפחות 6 שעות.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת