88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הבלוג של בתיה דורון

מבשלת, מצלמת, מטיילת, כותבת, מסקרת

קוד חופשי

פתחתי בלוג נוסף, אשמח אם תרשמו לקבלת עדכונים

  http://batyadoron.blogspot.co.il/

אוזני המן

 

זה הזמן להכין אוזני המן.

המתכון פורסם לראשונה כאן באתר   - מומלץ לצפות בערכים תזונתיים

הערות:

  1. מהכמות הזו של הבצק אפשר להכין כ-30-35 אוזני המן
  2. לחמם תנור מראש ל-170 מעלות, לאפות 1/4 שעה עד 20 דקות רק עד שמזהיבים

 מצרכים:

  1. 1/2 קילו קמח תופח - חשוב כי יש לקמח מרקם אחר שנותן פריכות לעוגיות
  2. 1 חבילה מרגרינה של 200 גרם - רכה בטמפרטורת החדר (לא נוזלית)
  3. 1.5 חלמונים
  4. 1/2 כוס סוכר
  5. 1/4 כוס מיץ תפוזים
  6. 1 סוכר וניל

 הכנה:

  1. לנפות את הקמח לקערה מתאימה
  2. להכניס לקערת המיקסר: מיץ, חלמונים, סוכר, סוכר וניל ללוש באיטיות
  3. להוסיף לסירוגין את הקמח והמרגרינה וללוש עד לקבלת בצק רך וגמיש
  4. לכסות בניילון נצמד למנוחה של חצי שעה. אפשר להכין את הבצק מראש
  5. לרדד את הבצק ולקרוץ עיגולים
  6. למלא במילוי שאוהבים ולאפות
  7. לאחר הקירור, לפזר אבקת סוכר

 

    

מילויים שונים לאוזני המן:

1.     ממרח חלבה מעורבת עם אגוזים קצוצים

2.     חלבה מעורבת עם שוקולד (אני השתמשתי בשחר של עלית)

3.     ממרח תמרים עם אגוזים

4.     ממרח נוטלה או קוביות שוקולד

5.     פרג - צריך לבשל את הפרג לפני המילוי

6.     ממרח לוטוס

אני מאחלת לכל הקוראים היקרים שלי, חג פורים שמח 

 

  לכל מי שביקר אותי בבלוג אני מאחלת המשך יום נפלא 

 תודה לכל מי שטורח ומגיב בבלוג 

 אם אהבתם, אשמח אם גם תקליקו לייק, hit it או מה שבא לכם

אתם מוזמנים גם להיות חברים שלי גם בפייסבוק 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

53 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל בתיה דורון אלא אם צויין אחרת