00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכלים טעים

שניצל עוף אפוי בתנור - טעים מאוד ובריא

המצרכים:

חזה עוף

ביצה (כמות הביצים היא לפי מס' חזות העוף)

1 כף סילאן

קמח

פירורי לחם - אפשר בהחלט קנויים

פלפל שחור/ ארבע העונות גרוס

אבקת שום

כמון

טימין יבש

רוזמרין יבש

שומשום

 

אופן ההכנה:

1. לפרוס החזות ל-2 (שהשניצל יצא לא שמן מדי ולא דק מדיי) - חשוב מאוד לא לדפוק השניצלים כי אחרת באפייה יצאו יבשים.

2. לטרוף בקערה את הביצה עם הסילאן.

3. בצלחת אחרת לשים קמח.

4. לערבב בצלחת נוספת את פירורי הלחם עם כל התבלינים- כמון, פלפל, אב' שום, רוזמרין, טימין, שומשום.

5. לשים השניצל בצלחת עם הקמח ולצפות בקמח משני צדדיו, אח"כ לצפות בביצה הטרופה, ואז שוב בקמח ואז בביצה (ככה יוצא ציפוי עבה וטעים) ואז לשים בפירורי הלחם ולצפות היטב.

6. לשים את השניצל על רשת (של התנור, מתחת לרשת עדיף לשים תבנית) ולהמשיך עם שאר השניצלים.

7. ניתן להזליף מעט שמן מעל כל שניצל, רק בצד שכלפי מעלה.

8. לחמם תנור ל-200 מעלות. להכניס הרשת עם השניצלים לתנור, באמצע התנור ובתחתית התנור לשים את התבנית עם מעט מים. לאפות מכל צד כ-15 דקות או עד שמוכנים. אבל להיזהר מאפיית יתר...

בתאבון... ניתן לאכול חם או קר.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל niritcohen5 אלא אם צויין אחרת