00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

צרכנות לילדים ולגדולים : צרכנות, גידול ילדים, מתכונים, אירועים, ביקורת מסעדות ועוד...

נרשמים לבלוג
  • נרשמים לעדכונים ונשארים מעודכנים קוביה בצד..

מסעדת פיאנו פיאנו

כאשר הוזמנתי לארוחת בלוגרים במסעדת פיאנו פיאנו (לאט לאט בתרגום מאיטלקית) בכפר סבא, זאת הייתה הזדמנות מצויינת עבורי להאט קצת את קצב החיים שלי וגם להנות מהאוכל משובח.

מסעדת פיאנו פיאנו היא מסעדה איטלקית חמה הממוקמת ברח' וייצמן 207 במתחם ה- G סנטר בכפר סבא.

המסעדן אסף לב (בליני) והשף רועי חנין יצרו תפריט איטלקי עשיר עם מנות ביניים מיוחדות, פסטות מצוינות, פיצות קריספיות ודקות ומנות קרניבוריות איטלקיות הגונות.

מכיוון שאיחרתי זכיתי לטעום רק חלק מן המנות הראשונות שהיו:

קרפצ'יו סלק (32 ש"ח) כאשר הבלוגרים ביקשו תוספת הבנתי מייד: המנה הייתה מיוחדת וטעימה - פרוסות דקות וטעימות של סלק, מוחמצות כמו שצריך בשמן זית ובלסמי עם בצלצלוני פנינה, כוסברה קצוצה ופטה מגורדת. כל המרכיבים הוספו בטוב טעם ולמרות שאני לא משתגעת על כוסברה, זה לא הפריע לי להנות מהמנה.

 

סלט פיאנו - קראתי לו " סלט חסות" -תערובת חסות, פרוסות תפוח, גורגונזולה ושקדים מקורמלים עם ויניגרט של בלסמי ודבש (44 ש"ח): סלט נחמד, לא מיוחד מבחינת המרכיבים בעיני.

צילום שוש

מנה נוספת שהספקתי לטעום ואהבתי הייתה פרוטי די מארה וקריספי בייקון (42 ש"ח) - מנה מומלצת לאוהבי פירות ים (הקלמרי והבייקון היו פריכים וקריספיים), הפלפלים והבצלים הוסיפו לטעם.

 

צילום שוש

בין המנות הראשונות לעיקריות הגיע לשולחננו קוקטייל הבית, קוקטייל פיאנו: ברד פסיפלורה עם שמפניה ויין אדום. קוקטייל טעים מאד... כמובן שחיסלתי את כולו (18 ש"ח):

לאחר מכן הגיעו פיצות ריחניות ומעוררות תאבון, הנאפות במקום בתנור עצי הסקה, מה שהסביר את הארומה של הבצק.

הפיצות הגיעו בליווי תבלינים תוצרת בית:

התחלנו מהפיצה המועדפת עליי לאותו ערב: פיצה ביאנקה קריספי בייקון ספישל (לא מופיעה בתפריט): מוצרלה בופאלו, קריספי בייקון, שמנת ופטריות. הפיצה הייתה עשויה היטב והבייקון היה דומיננטי.

פיצה נוספת הייתה פיצה מרגריטה הידועה והמוכרת: רוטב עגבניות, מוצרלה ועלי בזיליקום טריים (34 ש"ח)

פיצה רז'יאנו - על בסיס רוטב עגבניות, מוצרלה וארגולה טריה אשר הפכה את הפיצה בעיני למנת בריאות:) (42 ש"ח)

אני אישית לא כל כך חובבת פפרוני, לכן לא התלהבתי מפיצה פפרוני : רוטב עגבניות, מוצרלה ובצל (48 ש"ח) למרות שחלק משותפי לשולחן מאוד אהבו אותה:

 

המשכנו עם שתי מנות ריזוטו פירות ים אחת עם לימון והשניה עם פרנו (52 ש"ח):

מנת הריזוטו שאהבתי יותר הייתה זאת עם הלימון. אהבתי מאוד את הטעם העדין של הלימון:

 

ריזוטו עם פרנו היה פחות טעים לי בגלל הטעם המשתלט של האניס, אותו פחות אהבתי במנה.

ואז הגיעו הפסטות:

פסטה קרבונרה עם קריספי בייקון וחלמון המוגש בצד (48 ש"ח):

החלמון הוסיף המון לטעמה המשובח של המנה הזאת. הבייקון הורגש מאוד דומיננטי במנה ולדעתי, קצת הפריע.

פסטה נוספת, הפייבוריטית שלי, הייתה פפרדלה ציידים על בסיס ציר בקר עם נגיעות של שמנת, מלפפון חמוץ ופטריות שמפיניון (58 ש"ח) .נתחי הפילה היו צלוים ועסיסיים והשתלבו מצויין בפסטה.

הרוטב היה עשוי היטב והפך את המנות למשובחות יותר.

 

ואז הגיעו הקינוחים (כולם 34 ש"ח):

 

נתחיל בקינוח המועדף עליי, ביינקו אינרו - מרקיז שוקולד מריר וקרם וניל על בסיס פרנץ' נוגט. בתור חובבת שוקולד מריר וקרם וניל בכל הצורות האפשריות, לא פלא שהתלהבתי מקינוח זה.

קינוח נוסף שפחות אהבתי סופלה שוקולד לצד גלידת שוקולד אשר לא הצליח כל כך היות והשוקולד לא היה נוזלי מבפנים וקינוח זה הזכיר לי יותר עוגת שוקולד חמה.

 

קרם ברולה וניל מוגש לצד בננות מקורמלות על רוטב טופי וטוויל קוקוס:

קינוח נוסף שאהבתי היה פרופיטרול שלוש פחזניות במילוי קרם פטיסייר על מרק שוקולד חם עם גלידת בננות, אגוזים, שוקולד ושקדים מקורמלים:

גם קינוח טירמיסו הפתיע לטובה: קרם מסקרפונה וליקר קפה עם בישקוטים טבולים באספרסו :

 

פרטים נוספים באתר המסעדה: http://pianopiano.co.il/

ובפייסבוק: https://www.facebook.com/pianopiano2?sk=wall

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל juli1974 אלא אם צויין אחרת