2020
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

מעמול במילוי תמרים ואגוזים

26/03/2019

אימי ז''ל היתה מכינה מעמול פריך וטעים אני זוכרת טעם גן עדן בצק במרקם פריך

ונהדר , לצערי לא לקחתי ממנה את המתכון ולא היתה לי אפשרות

לשחזר ,כשנתקלתי ברשת במתכון שמאוז הזכיר את המתכון של אימי

 וידעתי שזה המתכון ,ואכן הטעם והמרקם זהים ,

מאז כבר כמה שנים שאני מכינה את המתכון הזה ,מעולה ממליצה מאוד

 מצרכים לבצק :

1/2 קילו קמח 3 וחצי כוסות

1 כוס סולת

1 מרגרינה /חמאה / מחמאה (200 ג'ר)

1/2 כוס שמן

1/2 שקית אבקת אפייה

3/4 כוס מים

מצרכים למילוי:

1/2 קילו תמרים בוואקום (אפשר להשתמש בממרח תמרים)

100 גרם אגוזים קצוצים

1 כפית קינמון

אופן ההכנה :

להכניס את כל חמרי הבצק מלבד המים לקערת המיקסר

להתחיל ללוש עם וו גיטרה להוסיף את המים בהדרגה עד לקבלת

בצק רך וגמיש .לשמור עטוף כחצי שעה .

לערבב את התמרים עם 1/3 כוס מים רותחים למרקם חלק להוסיף

אגוזים וקינמון לערבב היטב .

לחלק את הבצק לכדורים בערך 30 פחות או יותר לגלגל לכדור לפתוח

למלא במילוי לסגור לצבוט בצובטן לקבלת צורה יפה ,

לאפות בחום 180 מעלות עד שהקצוות מעט זהובים לקרר ,

לפזר אבקת סוכר בנדיבות ,לשמור בכלי סגור .

 


 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

10 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת