00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

CooknBake

והזוכה בתחרות היא..... הוא...... היא......

אוי אוי, כמה קשה להיות שופט בתחרות! נכון, זו תחרות קטנה... אבל באתם, טרחתם, העליתם מתכונים נפלאים, חלקם פשוטים, חלקם קצת יותר מתוחכמים, חלקם השאירו אותי רעבה מול המסך וחלקם העשירו לי את הדמיון.....
היה לי מאד קשה להחליט! רשמתי כל מתכון ומתכון, עברתי על הרשימות וסיננתי, עד שהגעתי לשלושת הפיינליסטים!
אבל יש רק פרס אחד ואותו צריך לתת למתכון שדיבר אלי הכי מכולם.
 
אז נפלה החלטה ובקולות תופים וחצוצרה אחת ברקע, אני שמחה להכריז על "אין לי שם יצירתי" כעל הזוכה בתחרות "מתכוני גולשים".
"אין לי שם יצירתי" את זוכה בסדנא בבית ספר לאפיה של אורן בקר.
 
זהו המתכון הזוכה, נסו את זה בבית :)
 
  
כבדי עוף ביין אדום, מייפל ותפוזים
מצרכים:
1 כוס מיץ תפוזים טרי סחוט
800 גרם כבדי עוף(אפשר גם פחות)
חצי כוס יין אדום איכותי
1 וחצי כפות מייפל
1 תפוז בקליפתו חתוך לפלחים
1-2 עלי נענע נקיים
תבלינים: מלח,פלפל, קורט שום כתוש, וקורט אגוז מוסקט
לקישוט: עלי תבלין כמו נענע/רוזמרין או בזיליקום...מה שבא לכם טוב

הכנה: הכנה מאוד פשוטה-במחבת כבדה לא נדבקת צולים הכבדים באש חזקה למשך כ3 דקות, לא להגזים שלא יהיו עשויים יתר על המידה.
לאחר מכן מוסיפים את מיץ התפוזים והיין, לאחר כחצי דקה את המייפל והתבלינים +עלה או שניים של נענע בשביל טוויסט מפתיע. מבשלים עד 5 דקות להסמכה של הרוטב ומגישים על צלחת חלקה .(מוציאים את הנענ שהתבשלה מהרוטב)!) מקשטים בעלי תבלין(נענע או רוזמרין או מה שעולה לכם בראש...) וכמובן בפלחי תפוז בקליפתו.

לא תאמינו איזו פצצה של טעמים קסומה וחושנית תתרחש לכם על הלשון...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

תודה לכל המשתתפים בתחרות ושבוע נפלא לכולם.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

7 תגובות

בחירת העורך
מציצים מעבר לים
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל CooknBake אלא אם צויין אחרת