00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מהלב ומהראש

חושבת ומדווחת

חשבתי וחשבתי, הכנתי וטעמתי, חשבתי עוד קצת והחלטתי רק להמליץ על המתכונים שמצאתי שניסתי. זה אולי קצת לא מקובל, אז שוב חשבתי והגעתי למסכנה שהמתכונים גם ככה יושבים שם באתרים המפוארים שלהם, אז למה לי לטרוח שוב ועל הדרך גם להסתבך עם זכויות היוצרים? אני עדיין חושבת ובינתיים מצרפת את התמונות, ההמלצות והקישורים למתכונים המקוריים. כי לפעמים מותר להסתפק רק בתמונות להמחשה, אני חושבת...

 

1. המתכון- עוגיות "שפקולציוס" של הנס ברטלה
הדיווח
העוגיות פשוט מעולות!
הכנתי 1/2 מהכמות ויצאו לי כ-70 עוגיות (אני חושבת כי לא ספרתי באמת).
הבצק נוח לעבודה וניתן להכין ממנו צורות נוספות (כפי שאני עשיתי) ולאו דווקא כפי שמוסבר בסרטון.
העוגיות מזהיבות יפה ושומרות על צורתן גם בזמן האפיה!
ציון 10 מתוך 10 מכל הבחינות!
טיפ- זה אולי מעצבן "לגרד" כל פעם את הבצק מדפנות קערת המיקסר אבל אם הנס ברטלה בכבודו ובעצמו ממליץ ואף עושה זאת אז אני חושבת שזה שווה כל גירוד וגירוד!

 

 

2. המתכון- רוגלעך עם ריבה של נטלי לוין
הדיווח
טעים וממכר ברמות קשות!
הכנתי את הבצק עם גבינת שמנת ביתית (כמו כאן) והבצק היה קצת לח וקשה לעיבוד בהתחלה. נאלצתי לקררו גם לאחר הרידוד כי הוא נדבק לנייר האפיה עליו רידדתי.
בסך הכל יצאו לי 36 יחידות לא 40-50 כפי שמצוין במתכון.
נטלי המקסימה תמיד עומדת לרשות הגולשים עם תשובות מהירות, הסברים וטיפים.
הטעם- 15 מתוך 10
ההכנה- 8 מתוך 10 (בשל לחות הבצק והעצבים).

 

 

אני חושבת ששני המתכונים יכולים להיות תוספת נהדרת למשלוחי המנות שתכף נתחיל לחלק!

 

בהצלחה ובתיאבון!

 

סוף שבוע מקסים לכולם!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

23 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל IliAsh אלא אם צויין אחרת