88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הבלוג של בתיה דורון

מבשלת, מצלמת, מטיילת, כותבת, מסקרת

קוד חופשי

פתחתי בלוג נוסף, אשמח אם תרשמו לקבלת עדכונים

  http://batyadoron.blogspot.co.il/

מסעדת אתניקה בהרצליה

 


הוזמנתי ע"י תפוז לאירוע בלוגרים במסעדת אתניקה בהרצליה פיתוח. נסענו לשם אני וענבל, המכונה באלי, מנהלת פורום קינוחים ומנות אחרונות. הנסיעה היתה כיפית, יצאנו מוקדם מירושלים ונסענו לנו בכיף, הגענו מוקדם, היה לנו זמן אז הסתובבנו קצת בחנויות , ברור שקנינו שלא נצא בידיים ריקות.

"אתניקה" - מסעדה חדשה וכשרה בהרצליה פיתוח. הרצון לחבר בין אוכל טוב, בשר משובח ואוכל של אמא הביאו לפתיחת המסעדה. המסעדה מציעה מנות במגוון רחב של טעמים. הגענו לפני כולם למסעדה, ניצלתי את ההזדמנות לפני שהחברים הגיעו ונכנסתי למטבח של המסעדה, שם בדיוק הכינו את הלחם המרוקאי פראנה, הריח פשוט משך אותי לשם, הלחם הזה שמוגש במסעדה וטעים מאוד. בינתיים התחילו להגיע כל החברים וגם מנהלי תפוז, מיטל, לי ויוני. 

התיישבנו ליד השולחנות, התחילו להגיע המנות הראשונות:
 
הגיעה פלטת סלטים ובתוכה שלושה סוגי סלטים:כבד קצוץ, חומוס, לחמעג'ון שהוכן על פיתה טרייה ובשר טלה שהיה מוצלח וטעים מאוד, חציל בלאדי, וכמובן הוגשו גם פיתות פראנה חמות וטעימות מאוד.
 
 
 
                       
 
התמונות האלה נלקחו מתוך הדיסק שקבלנו מהמסעדה   
 
 
לאחר ששבענו מהמנות הראשונות שהיו טעימות מאוד, הגיע אלינו מנהל המסעדה והסביר לנו על נתחי הבשרים המובחרים המטופלים במסעדה, כל נתח מטופל בנפרד, בחדר ייישון מיוחד שנמצא בתוך המסעדה.  
 
 
מנות עיקריות:
 
המנות התחילו להגיע כל אחד לפי מה שהזמין: סטייק אנטריקוט, אוסובוקו על מצע פירה, פיצ'וגו, מנת חזה עוף, קוסקוס עם בשר, כבד עוף. אני הזמנתי קוסקוס שהיה חריף לי מאוד ולא יכולתי להנות ממנו, אני אוהבת חריף אבל זה היה חריף שלא יכולתי לסבול, בקשתי להחליף את המנה לסטייק. הסטייק היה בדרגת מדיום-רייר מה שאני לא אוהבת. הסטייק הועבר לחברתי שנהנתה ממנו מאוד. 

  
  
           
 
אישית נהניתי פחות מהאוכל, חברי בשולחן נהנו יותר. מה שכן, טעמתי קצת מכל דבר מהצלחות של החברים.
התוספות שהוגשו עם המנות העיקריות היו אורז, פירה תפוחי אדמה, צ'יפס וסלט!

לבסוף הגיעו גם הקינוחים ואתם קנקן תה טעים מאוד.
 
 
הקינוחים היו ברמה סבירה: טירמיסו, מוס שוקולד וסורבה בטעמים. אני אהבתי יותר את הסורבה
 
בסיכום, נהניתי יותר מהחברותה ופחות מהאוכל.
 
בימי שישי המסעדה הופכת ליריד של אוכל יריד אוכל ביתי וסופר איכותי. פשוט להגיע ולקנות. את התמונות האלה קבלנו מהמסעדה בדיסק קבלתי מהמסעדה
   
   
 
בכל יום שישי פותחים שם שולחן מלא כל טוב ומציעים לרכישה מגוון סלטים ומנות בשריות ותוספות משתנות- המחירים נעים בין 35 ש"ח לקילו ועד 150, 180 ש"ח לקילו מנות בשריות תלוי מה המנה
    
מסעדת אתניקה - אריה שנקר7  הרצליה, 09-9511177
 
ואיך אפשר בלי התמונות של החברים והמנהלים של תפוז? 
 
 
  
 
 
 
תודה לתפוז על הארוע, תודה למיטל, לי ויוני על הערב הנעים והטעים

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

54 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל בתיה דורון אלא אם צויין אחרת