00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בישול-סאן

טחינה לבנה סאן

טחינה ביתית טעימה 

 

מה מכינים:

400 מ"ל טחינה גולמית איכותית. ( אני משתמש בטחינה באבן רחיים של משק ילין)

150 מ"ל מיץ לימון , (כ-3 לימונים)

250 מ"ל מים

כפית וחצי מלח שולחן

3 שיני שום כתושות  פעמיים (להעביר את השום בכותש פעמיים )

 

אופן ההכנה:

1) מערבבים בקערה את הטחינה עם הלימון, עדיף עם מטרפה (מקצפה ידנית) אבל אפשר גם עם מזלג.

2) אט אט מוסיפים את המים ומערבבים כל הוספה.

3) לאחר שהטחינה מעורבבת היטב עם הנוזלים , רק אז מוסיפים את המלח והשום הכתוש פעמיים.

4) משהים טיפה לפני האכילה.

 

אם בסוף העיסה יוצאת קשה מידי, להוסיף עוד מים.

 

בתאבון.....

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל RamiSun אלא אם צויין אחרת