00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בישול-סאן

תפוחי אדמה אדומים סאן

תפוחי אדמה ברסק עגבניות שילדים מאוד אוהבים.

 

מה מכינים:

1 וחצי  קילו תפוחי אדמה

2 בצל

 4 שיני שום

4 כפות שמן זית

כף שמן קנולה

150 גרם רסק עגבניות (חבילה של 100 גרם וחצי)

 

חצי כף מלח בישול

חצי כף פפריקה מתוקה

שמינית כפית פפריקה חריפה

רבע כפית פלפל שחור

חצי כפית שום גבישי

רבע כפית תימין קצוץ  

 

אופן ההכנה:

1) מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים לרבעים.

2) קוצצים את הבצל.

3) מטגנים את הבצל עד שכמעט משחים. 

4) מוסיפים את תפוחי האדמה ומטגנים כ- 4 3 דקות, מערבבים מידי פעם.

    כדאי להמתין ולשים לב שהם ניצרבים בכל מיני מקומות, זה מוסיף מאוד לטעם הסופי.

5) מוסיפים את השום מטגנים עוד דקה.

6) מוסיפים את רסק העגבניות מערבבים ומטגנים קלות.

7) מוסיפים את התבלינים ו2 כוסות (400 מ"ל) מים מערבבים היטב ומרגע זה לא נוגעים יותר!!!

8) מביאים לרתיחה מקטינים את האש ומבשלים שעתיים.

 

בתאבון...........

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל RamiSun אלא אם צויין אחרת