22
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

פשוט טעים

כדורי ברוקולי וגבינה אפויים- סרטון הכנה

כדורי ברוקולי וגבינה אפויים- סרטון הכנה

לראשונה אני עושה פרסום חוזר של רשומה וזאת משום שהתווסף עדכון חשוב ומעניין:

בחודש יוני האחרון זכיתי עם המתכון הנוכחי בתחרות "דיגיטל שף" של תנובה והשתתפתי ביום צילום חוויתי במיוחד עם צוות מקצועי, שבו צולמתי מכינה את המתכון יחד עם שפית מטעם "תנובה". 

הכדורים דומים בטעמם לחטיפי "ברוקולי ונגיעות גבינה" של "טבעול" (אבל ביתיים...). הכנתי אותם כחלק מארוחת הבוקר החגיגית שבישלנו יחד כל המשפחה לרגל יום ההולדת של אמא. את הסיפור המלא שמאחורי הכנת כדורי הברוקולי אני מספרת בסרטון עצמו (תוך כדי הכנתם, כמובן). הסרטון מצורף למטה. תיהנו!

 

החומרים:

 800 גר` ברוקולי טרי שטוף היטב

1שן שום כתושה

1ביצה

1/3כוס פירורי לחם 

100גר` גבינה צהובה מגורדת

100גר` גבינה בולגרית מגורדת

מלח, פלפל

לציפוי:

כחצי כוס פירורי לחם

 

אופן ההכנה:

1.מבשלים את הברוקולי  בסיר עם מים רותחים ומעט מלח כ-20 דקות (מומלץ לפרק מעט את תפרחת הברוקולי, כך שהכל יכוסה במים(.

2. מסננים את הברוקולי ומעבירים למעבד מזון.

 3.מוסיפים את כל שאר החומרים (מלבד פירורי הלחם לציפוי(.

4. טוחנים יחד את כל החומרים למחית אחידה.

5.יוצרים כדורים מהתערובת, מגלגלים כל כדור בפירורי לחם ומניחים בתבנית.

הערה 1: אם התערובת רכה מדי ליצירת כדורים, ניתן להוסיף פירורי לחם עד שהמרקם מתייצב.

הערה 2: אין צורך להשאיר מרווחים בין הכדורים כיוון שאינם תופחים או משנים את צורתם בשום דרך.

6. אופים את הכדורים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, כ-20-25 דקות, עד שהכדורים פריכים ויציבים.

 

בתאבון:)

אין לקדם פוסט זה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

14 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל nois24 אלא אם צויין אחרת