44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

סלמון בשמנת

 סלמון בשמנת

 

 סלמון בשמנת

החומרים:
מחבת
צלחת
מגבות נייר
4 פרוסות פילה סלמון עם עור
מלח
פלפל שחור גרוס
פטרוזיליה
שמן
חמאה
שמנת

אופן ההכנה:
עוטפים את הסלמון בשמן זית מכל הצדדים ומשאירים לעמוד שעה.


מחממים מחבת,
מוסיפים חמאה
שמים על הדג שספג בינתיים שמן מעט מלח פלפל והפטרוזיליה הקצוצה.  (הצד ללא העור).
מכניסים למחבת. כאשר העור למטה. מוסיפים מעט חמאה.


צורבים דקה או שתיים או כרצונכם מכל צד .


לקראת סיום הצריבה מוסיפים שמנת.
מגישים חם על מצע אורז או אחר.

בתאבון.

 אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי   

המטבח של מאיר השמן
לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו כאן  

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

25 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת