00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בבית

תפוחי אדמה אפויים עם עשבי תיבול

כתוספת לארוחה, כנישנוש מוצלח, כחטיף ליד הבירה...אין על תפוחי אדמה אפויים!!

זה המתכון שמלווה אותי המוווווון זמן, אין ערב שישי ללא תפוחי האדמה האלו על השולחן.

מצרכים:

קילו תפוחי קטנים חתוכים לחצי (עדיף) או קוביות גדולות מ-4 תפוחי אדמה גדולים (לא לקלוף!!)

חופן רוזמרין קצוץ

חופן טימין קצוץ

6 שיני שום כתושות

שמן זית

מלח גס

פלפל שחור גרוס

מים רותחים

אופן ההכנה:

מערבבים את כל המרכיבים (פרט לתפוחי האדמה) לרוטב אחיד ונותנים לו לפחות חצי שעה לנוח.

מבשלים במים רותחים את תפוחי האדמה כרבע שעה.

מסננים את תפוחי האדמה טוב, טוב, טוב  ומניחים בתבנית.
שופכים את הרוטב על תפוחי האדמה, מערבבים כך שכל תפוחי האדמה יהיו מצופים ברוטב.

מכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות.

תהנו!!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

14 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל idoxmaoz1 אלא אם צויין אחרת