33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

על אוכל, לייף סטייל, צרכנות וזנזוני מוח

בלוג צרכנות , אוכל וביקורת בכל תחום

מעורב ירושלמי

מנה שאפשר להכין בדקות ספורות ותמיד טעימה ואהובה, מתאימה ליום קר וסוער כמו גם הולכת נהדר בפיתה ביום קיצי על חוף הים.

250 גר כבד עוף חתוך ונקי מחוטים ושומן
250 גר לבבות עוף נקיים משומן
100 גר טחול עוף
(הערה :חשוב לשרות את הטחולים במים ולשטוף, כמה פעמים, כי הם ספוגים במלח בצורה מוגזמת)
סטייק פרגית קטן חתוך לקוביות (לחלופין חזה עוף)
2 נקנקיות מרגז(לא חובה ישבו מיותמות במקרר)
1-2 כפות קוביות ליה(שומן כבש ,לא חובה)
תיבול לבחירתכם מתוך הרשימה או הכל
כמון, כרכום, בהרט, מלח, פלפל, קנמון ,צ'לי חריף, קארי, גרם מסאלה...

2 בצלים גדלוים פרוסים לחצי עיגולים

במחבת כבדה ממסים את הליה עם מעט שמן זית מוספים את הבצל ומטגנים עד הזהבה קלה שלך הבצל
מוספים את הבשרים ומערבבים .
מוספים תבלינים מערבבים וממשכים לטגן עד שהבשרים מוכנים אבל לא מאבדים עססיות .

מגישים עם : תחינה , חומוס, סלט ירקות ישראלי, סחוג ,פלפלים בתחמיץ , סלט גזר
גם פיתות ולאפות הולכות מצויין אבל אני נמנעת מגלוטן.


בתאבון.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

13 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל הים רגוע אלא אם צויין אחרת