44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

קציצות עוף בסציפסר

 קציצות עוף בסציפסר

 

 

קציצות עוף בסציפסר

 

החומרים:

750 ג"ר חזה עוף טחון
1 בצל קצוץ דק
2 שיני שום כתוש דק
קורט פלפל שחור גרוס
קורט מלח
100 מ"ל מים
חבילה פטרוזיליה קצוצה דק (הפעם לא שמתי)
1 ביצה
2 כפות פרורי לחם/פנקו
קערה
מגבות נייר

אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים למעט המים. יוצרים כדורים קטנים עם ידיים רטובות ומניחים על צלחת רחבה שטוחה.

מכניסים לציפסר, מוסיפים מעט מים שמרככים את העוף שלא יצא יבש, לא חובה.


שמים טיימר ל- 15 דקות ואם צריך מוסיפים עוד 5 דקות.

הדגמה

 

מוציאים לצלחת עם מגבת נייר לספוג את המים.
מגישים לצד ת"א אורז אחר.

בתאבון.

 אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי   

המטבח של מאיר השמן
לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו כאן  


הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

18 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת