33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

על אוכל, לייף סטייל, צרכנות וזנזוני מוח

בלוג צרכנות , אוכל וביקורת בכל תחום

כרובית מוקרמת מופחתת קלוריות

 
מנה מעולה של כרובית מבושלת מצופה ברוטב עשיר בטעם ומופחתת קלוריות 
רק 600 קלוריות לכל המאפה..
12 נקודות שומרי משקל
1 כרובית בנונית מחולקת לפרחים (חצי קילו)
לשים בשקית קוקי ולהכניס למקרו ל12 דקותת עד שהכרובית רכה
בסיר קטן להכין בשמל
כף חמאה
5 שיני שום כתושות
לחמם עד המסת החמאה
להוסיף
3 כפות קמח לבן (אני השתמשתי בללא גלוטן)(קמח רגיל אני נוהגת לקלות קלות במחבת לטעם אגוזי עשיר)
ולבחוש במהירות
להוסיף
1 כוס חלב 1%
1 כוס מים
מוספים את החלב ובוחשים כל הזמן .מבשלים תוך בחישה במשך כ5 דקות .
(במידה ובתערובת גושים מעברים דרך מסננת)
מוספים לתערובת
50 גרם גבינה בולגרית 3% חתוכה לקוביות(אפשר גם 5%)
מלח ופלפל לפי הטעם
מערבבים היטב עד המסת הגבינה הבולגרית
משמנים תבנית בספרי שמן ומפזרים 2 כפות פרורי לחם או קמח מצה גס
מניחים את פרחי הכרובית בתבנית, מעל פרחי הכרובית שופכים את הרוטב הבשמל.
מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות  למשך חצי שעה.
ביציאה מהתנור

ובהגשה

דיאטלי
קלוריות לכל המתכון: 617 קלוריות
קלוריות למנה בחלוקה ל4 מנות: 155 קלוריות למנה
נקודות שומרי משקל : 2 נקודות למנה



תהנו

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

7 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל הים רגוע אלא אם צויין אחרת