22
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

פשוט טעים

עוגת גבינה ופירורים

עוגת גבינה ופירורים

 

אני חושבת שמאז ומתמיד עוגת גבינה פירורים הייתה האהובה עלי (כלומר, אחרי שעברתי את גיל 10 וגילית שיש עוד עוגות חוץ מעוגה כושית...). כשהכנתי את העוגה זאת, ניסיתי למעשה לחסוך את הזמן, התהליך והטרחה שבהכנת הפירורים. למטרה זו, הביסקוויטים שימשו כתחליף ראוי בהחלט!

 

החומרים:

לפירורים:

400 גר' ביסקוויטים ("פתיבר") בטעם וניל

200 גר' חמאה מומסת

למלית הגבינה:

2 מיכלים שמנת מתוקה

1 כף סוכר

1 חבילה אינסטנט פודינג וניל

500 גר' גבינה לבנה

220 גר' גבינת שמנת 30%

 

אופן ההכנה:

1.      טוחנים את הביסקוויטים לפירורים דקים (מומלץ להשתמש במעבד מזון).

2.      מערבבים את הפירורים עם החמאה כך שייווצר מרקם של חול לח.

3.      מהדקים 2/3 מתערובת הביסקוויטים לתחתית התבנית. מכניסים למקרר.

4.      בינתיים, מקציפים יחד את השמנת המתוקה, אינסטנט פודינג והסוכר.

5.      מקפלים לתוך הקצפת את הגבינות.

6.      מעבירים את מלית הגבינה לתבנית, מעל תחתית הביסקוויטים.

7.      מפזרים את 1/3 תערובת הביסקוויטים הנותרת מעל מלית הגבינה.

8.      מכסים ומכניסים למקרר למשך 5 שעות לפחות.

*ניתן להכניס למקפיא כחצי שעה לפני ההגשה כדי להקל על הפריסה. עם זאת, המרקם של הגבינות מתקשה מעט.

 

תהנו :)

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

8 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל nois24 אלא אם צויין אחרת