00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

CooknBake

ביקורת מוצר - פסטה ברילה ברוטב שמנת עם גזר וערמונים

בתקופה האחרונה הולך אצלנו המון פסטה, אם ברוטב עגבניות קלאסי, אם ברוטב עשבי תיבול, אפויה בתנור עם גבינות, בחמין או שהצמוד שלי מאלתר לילדים עם עוף שנשאר במקרר ויש חשק לשנות אותו קצת. לפחות שתי שקיות פסטה הולכות אצלנו בשבוע.
לכן כשפנו אלי ממשרד הפירסום גלעד תקשורת לנסות פסטה חדשה מתוצרת ברילה לשם מתן ביקורת, הסכמתי מיד.
הפסטה החדשה מכילה בבצק 25% מחית מירקות טריים!!
 
לביתי הגיעו שלוש קופסאות פסטה, כל אחת במשקל 400 גר`, בצבעים וטעמים שונים:
פסטה פיקוליני - מיני פנה רגטה ירוק עם תרד וקישוא
פסטה פיקוליני - מיני פיפטה רגטה אדום עם עגבניות וגזר
פסטה פיקוליני - מיני פרפלה כתום עם גזר ודלעת.
 
 
 
 
 
 
 
בבדיקת המרכיבים על הקופסא מתברר לשמחתי שאין בבצק אפילו לא חומר משמר אחד! אף E לא התנוסס ברשימה ואף חומר חשוד אחר, בדיוק כמו שאני אוהבת.
הפסטה מורכבת מחיטת דורום, מים ומחית ירקות, כל פסטה עם הירקות היחודיים  לה.
היתרון העיקרי בהכנסת הירקות לתוך בצק הפסטה, זה הערך המוסף של הויטמינים והערכים התזונתיים שבאים עם הירקות.
צורת המיני של הפסטה מקסימה ושבתה את לב הילדים, התחלה טובה!!
 
 
 
אתמול הפור נפל על המיני פרפלה עם הגזר והדלעת וכרוטב החלטתי להשאר סביב אחד ממרכיבי הפסטה עצמה - הגזר.
עד כמה שזה נשמע קצת שונה ואולי אפילו  מוזר, הלכתי עם זה עד הסוף והמחמאות לא איחרו להגיע.
 
בכדי ליצור רוטב קל ועדין, רצוי לחתוך את הגזר לפרוסות דקיקות ממש. אם יש מנדולינה, עדיף לעשות זאת איתה, ואם אין, עשו זאת עם סכין חדה במיוחד.
 
בזמן הארוחה שאלתי את בני המשפחה אם הם אוהבים את הפסטה ואם מורגש הבדל בין הפסטה הזו לזו הרגילה.
התשובות שקיבלתי, הן מבן זוגי והן מהילדים, שטעם הפסטה זהה לפסטה הרגילה והם לא חשים בהבדל.... לטעמי, הפסטה הזו עדינה יותר מהרגילה, אבל ההבדל ממש מינורי ואולי זה בכלל הרוטב שהשפיע על הטעם.
 
 
 
פסטנה פיקוליני ברוטב שמנת עם גזר וערמונים
 
מצרכים:
חבילה פסטה פיקוליני עם גזר ודלעת
1 בצל סגול קצוץ
4-5 שיני שום פרוסות
1 גזר גדול פרוס לעיגולים דקיקים
חופן צנוברים
חבילה ערמונים בוואקום (100 גר`)
1 שמנת מתוקה 10% שומן
1/4 כוס חלב
צרור פטרוזיליה קצוצה
 
מלח
פלפל שחור גרוס
1/4 כפית אגוז מוסקט טחון
שמן זית
 
אופן ההכנה:
במחבת גדולה או ווק שמים שמן זית, מחממים מעט ומוסיפים את הבצל והגזר.
אחרי כשתי דקות מוסיפים למחבת את השום וממשיכים לטגן תוך ערבוב עדין.
מוסיפים את הצנוברים וקולים אותם ביחד עם שאר המרכיבים במחבת.
מוסיפים את השמנת והחלב ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את הערמונים והפטרוזיליה, מתבלים ומבשלים עוד כדקה.
 
את הפסטה יש לבשל במים רותחים לפי הזמן הרשום על האריזה.
** יש לדאוג לכך שהפסטה תהייה מוכנה לאחר שהרוטב מוכן ולא לפני!
 
בתום בישול הפסטה, מעבירים מצקת ממי הפסטה אל הרוטב המוכן, ומבשלים עוד כדקה לאיחוד הרוטב. טועמים ומתקנים תיבול.
מערבבים עם הפסטה ומגישים חם.
 
 
 
 
 
 
 
הערות:
* שלוש סוגי הפסטה באות בקופסאות קרטון של 400 גר` .
* מחיר מומלץ לצרכן 9.49-10.99 ש"ח. ניתן להשיג במגוון רשתות השיווק והחנויות המובחרות.
* מומלץ לאכול מיד לאחר סיום ההכנה, המנה טעימה כשהיא חמה!
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

36 תגובות

בחירת העורך
מציצים מעבר לים
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל CooknBake אלא אם צויין אחרת