66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

תפוחי אדמה מוקרמים

בס"ד

 

עוד מעדן לארוחת ערב קלילה וטעימה עם מעט מאוד השקעה.

לערכים תזונתים כנסו http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/2054

תהנו

המצרכים:

 6 תפוחי אדמה בינונים

1 שמנת להקצפה 32%

1 כוס חלב

2 שיני שום כתושות

מלח,פלפל לבן

100 גרם גבינה צהובה מגורדת

 

אופן ההכנה:

- לקלוף ולפרוס דק את תפוחי האדמה במנדולינה או בסכין.

- בקערה לערבב את השמנת,חלב,שום והתבלינים.

- בתבנית מרובעת להניח בחפיפה את תפוחי האדמה כמו מניפה.

- מעל שכבת תפוחי האדמה לפזר מעט גבינה צהובה ולשפוך מעט מתערובת הנוזלים.

- לחזור על הפעולה הזאת שוב תפוחי אדמה,גבינה ונוזלים עד לסיום תפוחי האדמה.

- לשפוך מעל את יתרת הנוזלים כך שיכסה את כל תפוחי האדמה.

- לפזר את הגבינה הנותרת ולהכניס לאפיה בחום של 200 מעלות למשך חצי שעה-שעה עד שהגבינה מזהיבה ותפוחי האדמה מוכנים.

- במידה ותפוחי האדמה עוד לא מוכנים לכסות את התבנית בניר כסף ולהמשיך באפיה עד שתפוחי האדמה יהיו רכים.

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

11 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת