22
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

פשוט טעים

אנטיפסטי

אנטיפסטי

 

עוד אחד מהמאכלים הנפלאים שאכלנו בסוויטה שהתארחנו בה לאחר חתונתנו (ראו לזניה גבינה ובטטות:http://www.tapuz.co.il/blog/net/viewentry.aspx?EntryId=2255557&r=1). שדרוג פשוט ונפלא לכל ארוחה.

החומרים:

תפו"א

בטטה

גזר

קישוא

ראש שום (מופרד לשיניים)

כ-1/4 כוס שמן זית

מלח

פלפל

1-2 כפות זרעי כוסברה

כף טימין (יבש או טרי)

 

אופן ההכנה:

1.      קולפים את כל הירקות (גם את השום).

2.      חותכים את התפו"א, בטטה, גזר וקישוא לפרוסות (עיגולים).

3.      מניחים את הירקות בקערה ומערבבים עם השמן והתבלינים.

4.      מפזרים בשכבה אחידה (פחות או יותר) בתבנית ואופים ב-180 מעלות, כ-45 דקות (או עד שהירקות הופכים שחומים ורכים דיה).

 

בתאבון :)

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל nois24 אלא אם צויין אחרת