00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

על קצה המזלג

בראוניז

 

 לקראת יום האהבה החל בשבוע הבא, החלטתי לצייד אתכם במתכון שוקולד קליל וטעים.

המתכון הזה לבראוניז שוקולד מריר ואגוזי לוז יכול לעזור לכם באופן מושלם להעברת מסר האהבה לכל מי שאתם חפצים ביקרו 

 ואל תשכחו שהעיקר הוא להעביר הלאה את בשורת האהבה, האחדות, הסבלנות והסובלנות וככל שתרבו הרי זה משובח!!!!!!!!!!

 

 

 

 ועכשיו הנה גם המתכון: 

מתאים לתבנית בגודל 25X30 ס"מ

 

המצרכים לבראוניז:

  • 200 גרם  שוקולד מריר (רצוי 58% מוצקי קקאו) קצוץ לקוביות קטנות
  • 150 גרם  חמאה חתוכה לקוביות קטנות 

  • 4 ביצים

  • 1 כוס סוכר

  • 1 כוס קמח רגיל

  • 2 כפות קקאו 

  • 50 גר' אגוזי לוז קצוצים גס

 

ההכנה

  1. ממיסים על הגז בבאן מרי (סיר עם מיים ומעליו הסיר עם השוקולד) את השוקולד והחמאה, עד להמסה מלאה, ומסירים מהאש.

  2. בקערה נפרדת, טורפים את הביצים והסוכר במטרפה ידנית, ומוסיפים תוך כדי ערבוב אל מסת השוקולד והחמאה.

  3. מנפים את הקמח והקקאו יחדיו ומוסיפים לתערובת השוקולד בשני חצאים: מוסיפים מחצית מהכמות, מקפלים, מוודאים שאין קמח בתחתית הקערה ומוסיפים את שאר הקמח והקקאו.
    מערבבים רק עד שכל הקמח נטמע.    

  4. מוסיפים את האגוזים הקצוצים.

  5. מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים כ- 20 דקות בתנור שחומם מראש לחום  של 180מעלות.
    אם נוגעים בבראוניז הם אמורים להיות רכים אך לא נוזליים, וקיסם שננעץ יוצא לח עם פירורים דבוקים עליו. 

  6. יש להימנע מאפיית יתר מאחר והבראוניז עלול לצאת יבש.

 

המצרכים לגנאש:

  • 100 מל' שמנת מתוקה
  • 100 גר' שוקולד מריר קצוץ

 

ההכנה:

  1. בסיר חסין אש הביאו את השמנת המתוקה לרתיחה.

  2. שיפכו את השמנת אל השוקולד הקצוץ. המתינו דקה וערבבו היטב עד המסה מלאה של השוקולד.

  3. שיפכו את הגנאש מעל הבראוניז, ובעזרת מרית  יישרו את השוקולד כך שייכסה את כל שטח הבראוניז.

  4. צננו היטב, וחיתכו את הבראוניז לקוביות בגודל הרצוי. *ניתן לקשט כל ריבוע בחצי אגוז לוז.

 

 

 

 

 

 

בתאבון לכולם ולהתראות במתכון הבא!

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

10 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל hilfcook2011 אלא אם צויין אחרת