00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל טעים ומגוון במטבח של דליה(אילנית12)

גלילת תמרים

10/02/2012

 

 

כמו שהבטחתי הנה המתכון של הגלילת תמרים המתכון מסתוב שנים  ברחבי הנט

מתכון מוצלח.אפשר כל מלית.

מקור: שף אנטואן

אני הכנתי שבוע לפני הבר מצווה הקפאתי את כל העוגיות ,נשארו טעימות ופריכות גם כשהפשרתי

הכמות מאוד גדולה.

אפשר להכין חצי כמות

מידת הכוס :-250 240 סמ"ק

 

החומרים לבצק-הוספתי 1 כפית תמצית וניל לבצק

1 קילו קמח  לבן רגיל פחות כוס(860 גרם)

2 שקיות אבקת אפיה

200 גרם חמאה  בטמפרטורת החדר(או מרגרינה בטעם חמאה)

1כוס מים- לעיתים במקום המים שמה מיץ תפוזים

1 כוס שמן-השתמשתי בקנולה

 למלית:

2 קופסאות של ממרח תמרים כל קופסא 450 גרם

אגוזי מלך קצוצים

אבקת סוכר(בסוף) 

הכנה:

מעבדים את הקמח, אבקת האפיה, החמאה השמן והמים לבצק  במיקסר בעזרת וו גיטרה(אפשר ביד) לישה מאוד קצרה.

עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר למנוחה וקירור של מינימום חצי שעה (ניתן גם להשאיר כל הלילה )

 

מחלקים את הבצק ל-6 חלקים.

פותחים כל חלק לעלה מלבני ודק, (על משטח מקומח)מורחים שכבה של ממרח תמרים, מפזרים אגוזי מלך ומגלגלים לגלילה הדוקה.

 מניחים את הגלילות על תבנית ובה נייר אפיה ומכניסים למקרר לקירור של מינימום שעה.

 מוציאים מהמקרר פורסים לפרוסות (לא עד הסוף) ומכניסים לאפיה בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.

 אופים כ 20-25 דקות עד שהעוגיות מזהיבות קלות,תלוי בתנור יש צורך לשים לב.

 מוציאים מפזרים אבקת סוכר  מחכים לקירור מלא, מפזרים שוב אבקת סוכר ומאחסנים בקופסה אטומה.

בהצלחה למכינים.

תמונות מקניון "ווסטפילד" החדש בלונדון עם המון מתוקים:

 

http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2373895

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

71 תגובות

תגיות
המתכונים שלי גם פה
גם אני ב foodpage.co.il
קוביית קוד חופשי

מוזמנים לבלוג נוסף שלי שעוסק:

בהמלצות לספרים,בריאות,צרכנות,

תמונות מטיולים ועוד.

כדאי להתעדכן במייל/במסר.

http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2159924

קוד חופשי

זכויות היוצר על התמונות

והתכנים  שייכים

לאילנית12(דליה)

אין לשכפל,להפיץ ,לצלם,

להעתיק,למכור,לפרסם,

או לעשות כל שימוש מסחרי

מתוכן הבלוג.

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אילנית12 אלא אם צויין אחרת