00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בישול-סאן

אסאדו סאן

גרסא ביתית צנועה לאסאדו - מתכון של רפי אהרונוביץ 

לא שיניתי כלום כמעט, כי זה פשוט מושלם.

ל-4 מנות 

 

 

מה מכינים:

צלע מהקשתית עם העצם במשקל 1.5 ק"ג לבקש מהקצב לסמן במשור ב-4 מקומות שיהיה קל לחלק,

או קילו וחצי אסאדו(שפונדרה), אבל לראות שיש הרבה בשר ולא רק שומן בנתח.

 

 

3 כפות ריבת תפוזים
רבע כוס מים רותחים
רבע כפית פפריקה חריפה 
3 כפות אבקת מרק בצל
נייר כסף

 

אופן ההכנה:

1)נמיס את ריבת התפוזים במים רותחים

2)נמרח את הצלע בריבה, נפזר את אבקת מרק בצל ונוסיף מעט פפריקה חריפה

3)נסגור היטב ביריעת נייר כסף כפולה, נניח בתבנית  ונכניס לתנור ב-120 מעלות למשך 7 שעות!

הבשר ייצא נימוח וטעים.

 

אפשרויות נוספות :

אפשר לתבל  בחרדל דיז’ון גרגרים ומעט דבש בתוספת שני גבעולי רוזמרין, אבל להקפיד לעטוף בנייר הכסף ולצלות זמן רב.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל RamiSun אלא אם צויין אחרת