00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מתכונים מכל הלב

כוכבים משוקולד?
Myspace Falling Objects @ JellyMuffin.com Myspace Layouts
ברוכים הבאים

קסמים של שוקולד

עוגת סברינה

זוהי וריאציה דומה ולא פחות טעימה לעוגת הקדאיף שהתפרסמה כאן לא מזמן. מומלץ לנסות גם את זו.

הפעם הכנתי עוגת סברינה לחגיגות בר המצווה של אחד מבני המשפחה... היה מעולה!

מצרכים:

שימו לב: חילקתי את המצרכים לשלושת השימושים שיש להם בעוגה, כדי שיהיה יותר קל להבחין במצרכים הדרושים לכל תהליך.

להכנת העוגה:

4 ביצים

3/4 כוס סוכר לבן

2 שקיות סוכר וניל

1.5 כוס קמח (210 גרם)

1 אבקת אפייה

חצי כוס שמן

לסירופ מי הסוכר:  1 כוס סוכר (140 גרם), 1 כוס מים, 2 כפיות תמצית רום

לקרם: 1 שמנת מתוקה, כפית סוכר, פירות יבשים / אגוזי מלך קצוצים, חבילת שוקולד חלב (אופציות לבחירתכם).

אופן ההכנה:

1. שמים בקערה את כל המצרכים לעוגה. מערבבים אותם עד ליצירת תערובת אחידה.

2. מעבירים לתבנית חד פעמית. אופים בתנור כ-20 דקות. לאחר האפייה, מניחים לעוגה להתקרר למספר דקות.

טיפ שעוזר תמיד: מומלץ לנעוץ קיסם באמצע העוגה, בזמן האפייה בתנור. אם הקיסם יבש - סימן שהעוגה מוכנה. אם הקיסם מלא בפירורים - השאירו למספר דקות נוספות.

2. בינתיים, מכינים על הגז את הסירופ. שמים את כל מרכיבי הסירופ על הגז ומערבבים בזהירות.

3. כשהסוכר נמס לחלוטין, מורידים מהגז ושופכים את הסירופ החם על העוגה.

4. מערבבים במיקסר את מרכיבי הקרם לקצפת יציבה.

5. שמים את הקרם על העוגה.

6. אפשרי: בעזרת מגררת בעלת להבים דקים וקטנים, מגרדים את השוקולד על קרם העוגה. קוצצים את האגוזים והפירות היבשים ומעטרים מעל.

שומרים את העוגה במקרר עד להגשה. מגישים קר.

הכנה נעימה!

בואו להציץ לתמונות המצורפות!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל קסמים של שוקולד אלא אם צויין אחרת