00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של אלינוער

פשטידת קישואים מלווה בתבשיל חומוס פיקנטי

 

חורף, שמורף. לי נמאס כבר מהארוחות הכבדות שמלוות כל סופש  או ערב גשום.

הכנתי פשטידה קלילה מירקות שהיו בהישג יד (במקרר) ועם כל תבשיל מהביל שתכינו בצד מובטחת הצלחה. בדוק. 

 

פשטידת קישואים

4-6 קישואים מבושלים עם הקליפה וחתוכים גס
3 ביצים
4 כפות קמח
100 גר' גבינה בולגרית או צפתית
100 גר' גבינה 5%
50 גר' גבינה צהובה מגוררת (כלשהי) -  *לא חובה
2 כפות פירורי לחם
מלח, פלפל
2 גבעולי שמיר


לחמם תנור ל 175 מעלות.

לערבב הכל מלבד פירורי הלחם והגבינה הצהובה. להעביר לתבנית פיירקס
משומנת מעט ולשטח את התערובת. לפזר מעל את הגבינה המגוררת, פירורי הלחם והשמיר.

לאפות עד שמשחים מלמעלה.

 

תבשיל חומוס מהמם - אסור לפספס


2 בצלים סגולים קצוצים דק
2 כפות שמן זית
20 גר' חמאה
1 ק' רסק עגבניות
1 כף פפריקה
1 שקית גרגרי חומוס (קפואים) מבושלים
1 כפית גרגרי כמון
1 כף חריסה
1 ק' שימורי עגבניות חתוכות


במחבת, לחמם שמן זית עם חמאה ולהוסיף את הבצל. לטגן על אש קטנה.
להוסיף את שאר התבלינים ואת שימורי העגבניות ולבשל כשתי דקות.


להוסיף מים לפי הרצוי ואת החומוס המבושל. לבשל עוד מספר דקות. 

 

 

המשך  ימים טובים ואחלה סופ"ש.

עוד 7 ימים . ☺


אלינוער

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

17 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ליאור המקורית8 אלא אם צויין אחרת