ארוחת שישי

היום אנחנו על טהרת הקוסקוס, המרק והעוף. מה גם שהכל צריך להיגמר כי שבוע הבא אנחנו בחופש
12 יחידות עוף
חצי שקית שעועית ירוקה קפואה
מרינדה : שמן זית, רוטב צ'ילי מתוק, פפריקה מתוקה, מלח גס, כמות נדיבה של סילאן, 2 קוביות קפואות רוטב פסטו שהכנתי בשבוע שעבר, כפית שום כתוש.
לערבב הכל יחד. לפזר בתבנית שעועית ירוקה ומעליה את כל חלקי העוף ששהו במרינדה (לא שהו בכלל או שהו כמה שעות טובות במקרר). להכניס לשעה לתנור ב-200 מעלות מכוסה ועוד חצי שעה בלי כיסוי.
- - - - - - -
- - - - - - - -
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
- - - - - - - - - - - - - - - -
יש לנו גם קוסקוס ומרק ירקות
(הפעם במרק הירקות יש לנו : 2 בצלים, 3 עגבניות, 2 בטטות קטנות,3 גזרים,1 קולורבי,4 שורשי פטרוזיליה ועלים,3 קישואים,2 לפת, 1 דלורית גדולה וסלרי מקלות+עלים)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
לקינוח יש לנו בראוניז לפי מתכון של bali מפורום מתכונים.
150 גר' שוקולד מריר
100גר' חמאה+20גר' שמן קוקוס
3/4 כוס סוכר קנים
3 ביצים
1 כפית תמצית וניל איכותית
1 כוס קמח
1 כוס אגוזי מלך קצוצים
להמיס שוקולד וחמאה במיקרו. להוסיף סוכר ולאחר מכן להוסיף את הביצים 1 אחרי ה-2 בסבלנות עד שזה נבלע פנימה ואז את כל השאר כשהקמח בסוף. לשים בתבנית אפיה מלבנית ולאפות בחום 160 מעלות 25-30 דקות עד שקיסם יוצא יבש.
הוספת תגובה
2 תגובות