00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בבית

פשטידת בצל ופטריות

יש לי פינה חמה בלב למתכון הזה, זהו המתכון הראשון שהעלתי אי פעם לרשת באתר המתכונים של חיים כהן וד"ר לנדאו ז"ל מבשלים.

למתכון יש מעל ל-50,000 כניסות, דירוג של 5 כוכבים, 35 שיתופים ולייקים וגם תגובות אשר מחממות את הלב!

בשבילי לעלות את המתכון הזה לבלוג זהו יום מיוחד...מקווה שתאהבו לפחות כמו שהקהל של מבשלים אהב

מצרכים:

5-7 בצלים

סלסלת פטריות שמפיניון חתוכות לקוביות גסות

קופסא וחצי גבינה לבנה 5%

3 ביצים

שלושת רבעי כוס קמח

כף גדושה אבקת מרק בצל 

כף גדושה אבקת מרק עוף

פירורי לחם

מלח פלפל לפי טעם

שמן לטיגון ולשימון התבנית

אופן ההכנה:

מטגנים את הבצל עד השחמה ומוציאים למסננת עד שיתקרר.



מכניסים לקערה את שאר המרכיבים ללא הפטריות ומערבבים עד לקבלת עיסה אחידה.



מוסיפים את הבצל המטוגן לאחר שהתקרר,מוסיפים את הפטריות ומערבבים.



משמנים תבנית, שופכים לתוכה את פירורי הלחם ומשקשקים עד קבלת "מרבד" של פירורי לחם.


שופכים פנימה את הבלילה ומכניסים לתנור בחום של 180 מעלות ל-40 דקות.



יש לבדוק בעזרת קיסם שהפשטידה יבשה בפנים.

 

בתיאבון!!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

9 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל idoxmaoz1 אלא אם צויין אחרת