00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של אלינוער

עוגת לימון בזיגוג

26/01/2012

 

 

 

זה מה שקורה כשאין זמן, מאלתרים ומגלים שיצאה עוגה שובבה, נמסה בפה, נהדרת עם תה וברור שגם עם קפה.

באמת אין לי זמן לאחרונה. אני מוצפת בעבודה, ימים כלילות במשרד, ולא בכדי. אני אספר לכם הכל אחרי. נו,, אחרי ש.  . אני כל כך נרגשת.

 

 

 

עוגת לימון עם זיגוג


350 גר' חמאה רכה
300 גר' סוכר
2 חב' סוכר וניל
6 ביצים
קליפה מגוררת מ- 2 לימונים
350 גר' קמח
1 חבילה אבקת אפיה

לחמם תנור לחום בינוני של 180 מעלות.


לערבב את הכל מלבד הקמח ואבקת האפיה. להוסיף לתערובת בהדרגה את הקמח והאבקה.. לשמן תבנית אפיה ולקמח. להכניס את התערובת לתבנית ולאפות כ-  20 דקות.

 

 


מהיר וקל אמרתי?


לזיגוג: להמיס שוקולד עם מעט חלב ולשפוך מעל העוגה בעודה חמה

או

 מיץ משני לימונים
אבקת סוכר


לחמם על אש קטנה את המיץ ולהוסיף בהדרגה את אבקת הסוכר לסמיכות הרצוייה. לשפוך מעל העוגה החמה.

 


☺ - זה בחינם.


אלינוער

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

45 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ליאור המקורית8 אלא אם צויין אחרת