00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בישול-סאן

רוטב בולונז סאן

 

מה מכינים:

1 בצל גדול       ( בערך 150 גרם לפני)

1 גזר גדול       ( בערך 100 גרם לפני)

1 גמבה אדומה  (בערך 100 גרם לפני)

1 עגבניה 

3 שיני שום כתושות

חבילת רסק עגבניות 100 גרם

300 גרם בשר טחון 

 

כפית מלח בישול

כפית פפריקה מתוקה

כפית סוכר

רבע כפית פלפל שחור

שמינית כפית פפריקה חריפה

100 מ"ל ציר בקר http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2125636

עוד חצי כוס מים 

שליש כוס יין אדום איכותי

 

כפית וחצי אורגנו יבש 

 

 

 

 

אופן הכנה:

1) מגרדים את הבצל במגרדת גסה או קוצצים דק, מסננים מנוזלים.

2) מגרדים את הגמבה במגרדת גסה או קוצצים דק, מסננים מנוזלים. 

3) מגרדים את הגזר במגרדת דקה.

4) חותכים עגבניה לקוביות קטנות.

5) מחממים במחבת כבד, רבע כוס שמן  זית ומטגנים בו את הבצל הגזר והגמבה תוך כדי ערבוב

     ( יש לשים לב שלא נשרף)

6) לאחר הזהבה מוסיפים את הבשר הטחון, מערבבים ומפוררים עם מזלג עד שכל הבשר מפורר.

7) מוסיפים את השום הכתוש.

8) מוסיפים את קוביות העגבניה, חבילה של רסק עגבניות, ומערבבים היטב.

9) מוסיפים את התבלינים ( למעט האוריגנו/עשבי התיבול), שליש כוס יין אדום ומים, מעבבים היטב מביאים

    לרתיחה

10) מבשלים כחצי שעה על אש קטנה ( יש לשים לב שיש ביעבוע קל) , מערבבים מידי פעם,

       לאחר חצי שעה מוסיפים את האוריגנו/עשבי התיבול , מערבבים ומבשלים עוד כעשר דקות.

11) במקביל מכינים פסטה/ספגטי לפי האריזה.....

בתאבון..........

 

 

אפשרויות נוספות:

ניתן להחליף את ציר הבקר , בכפית אבקת מרק מומסת בחצי כוס מים.

ניתן להחליף מתוך כל כמות הבשר הטחון , 100 גרם בשר טחון ב-100 גרם כבד עוף/בקר טחון להעשרת הטעם.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל RamiSun אלא אם צויין אחרת