55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

היצירה של הלב @

רות מבשלת איכות

בשר כבש בתנור!

27/01/2012

 

בשר כבש...או שאוהבים או שלא....!

אני מאלה שלא...אך בעלי והמשפחה מאד אוהבים...

הפעם הכנתי אותו בתנור, עם התוספת שפירסמתי פה בבלוג,

גרגירי חומוס שלמים ברוטב העגבניות....

 

נתחי בשר כבש בתנור

מצרכים:

6 פרוסות בשר כבש (עדיפות לחלק הצלעות)

מלח לפי הטעם

רבע כפית פלפל שחור

רבע כפית כמון

חצי כפית פפריקה מתוקה

1 שן שום כתושה

אופן ההכנה:

בקערית יש לערבב היטב את כל מרכיבי התיבול, עם שן השום. 

יש לתבל מכל צד היטב את פרוסות הכבש, לעסות את הבשר בתיבול שיחדור באופן שווה.

לסדר את פרוסות הכבש בתבנית אפיה.

לאפות בתנור שחומם מראש ל-220 מעלות, משני הצדדים, עד להשחמה עדינה של הבשר.

 

 להיזהר לא לאפות יתר על המידה שהבשר לא ייצא יבש...

 אין צורך להוסיף שמן לתיבול, בשר הכבש בהחלט שומני דיו..

 

כפי שציינתי כבר, ארוחת מלכים של ממש...

תהנו לכם !!

 רותי 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

22 תגובות

פירגון @
בולי העורך של תפוז @
פוסטים מיוחדים ;-)
מתכוניי ב- Foodpage
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נסלישיליפוז15 אלא אם צויין אחרת