77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הטלה-רחל בניאש מזרחי

אוסובוקו על פולנטה

אוסובוקו על פולנטה

חמותי ז"ל הכינה את המנה הזו עם בשר הודו,אצל המשפחה באיטליה אכלנו

עם בשר בקר, החלטתי לנסות עם אוסובוקו,לא נשאר הרבה מהתבשיל לצילום.

מצרכים

8 פרוסות אוסובוקו טלה

2 גזרים

ענף סלרי

4 בצל ירוק

500 ג"ר רוטב עגבניות מרוסקות ומסוננות   תוצרת איטליה

1/2 כוס קמח+פלפל+מלח

תבלינים לרוטב אגוז מוסקט,תימין,כפית סוכר,פלח לימון סחוט ולהוסיף גם את הקליפה

3 כפות שמן

אופן ההכנה

לקמח את פרוסות האוסובוקו

 לטגן בסיר גדול עם 3 כפות שמן מושחמים בשני הצדדים

בקבוצות של 2 או 3 , להניח את הפרוסות בסיר לחץ

בסיר שטיגנו להכין את הרוטב

לקצוץ במעבד מזון את הגזר הבצל הירוק והסלרי

לטגן בסיר שטיגנו את הבשר

להוסיף את רסק העגבניות ועוד 1000 ג"ר מים

להוסיף תבלינים לתת רתיחה ,לצקת את הרוטב

על הבשר בסיר לחץ

מרגע שהשסתום עולה 30 דקות והפלא מוכן.

מגישים את הבשר על הפולנטה.

הכנת פולנטה

2 כוסות קמח תירס

6 כוסות מים

חצי כוס פרמיז'נו

40 ג"ר חמאה

מלח פלפל לפי הטעם

אופן ההכנה

להרתיח את המים עם מלח ופלפל להוסיף בזילוף את קמח התירס

ולערבב כל הזמן ברגע שמתחיל להדבק לתחתית

להוסיף את החמאה והפרמיגינו להמשיך לערבב עוד דקה.

אפשר מיד להגיש חם כמו פירה,

או אפשר להכין מראש

לשמן תבנית לתנור לצקת את הדיסה, לישר ולהשטיח

חצי שעה לפני הארוחה להכניס לתנור 200 מעלות

לחתוך לרבועים או כל צורה אחרת ולהגיש בתוספת רוטב.

הפולנטה טעימה רק כשהיא חמה.


 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

14 תגובות

אולי תאהבו גם
המיטב
אולי תאהבו גם
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל rmizrahe אלא אם צויין אחרת