מרק גזר

עוד סוף שבוע של חורף קריר לפנינו... ואני כל כך שמחה שגיליתי את סוד זרעי הכוסברה (במרק הזה ובכלל)!
החומרים:
5 כפות שמן
6 גזרים גדולים
2 שיני שום כתושות
כף זרעי כוסברה
1/2 כף טימין (יבש או טרי)
1/2 כפית תבלין צ'ילי (לא חובה)
1/2 כף אורגנו (תבלין יבש)
1 כף אבקת מרק בצל
מלח
1/2 כפית כמון
1 ליטר מים
חופן פטרוזיליה
אופן ההכנה:
- מחממים בסיר את השמן. מוסיפים את השום, זרעי כוסברה, טימין, אורגנו וצ'ילי ומערבבים כדקה.
- קולפים וחותכים את הגזר גס. מוסיפים לסיר ומערבבים.
- מוסיפים לסיר את אבקת המרק, המלח, כמון, מים והפטרוזיליה ומערבבים.
- מביאים לרתיחה, מכסים את הסיר, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כשעה עד שהגזרים רכים.
- מכבים את האש וטוחנים בעזרת בלנדר ידני למרק חלק.
בתאבון :)
תגיות
מרק
הוספת תגובה
4 תגובות