00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של אלינוער

עוגת כל טוב הארץ

 

אני מאוהבי שוקולד השחר, היורשת רק נוטלה. לאחרונה ניסיתי את ממרח השוקולד של שופרסל ולטעמי הוא עולה בטעמו אפילו על השחר הישן והטוב.

אני רוכשת אותו יותר מידי פעמים אם אתם שואלים את הכרס שלי.

 

אני גם אוהבת את הבחושות האלה, שמערבבים וישר שולחים לתנור לאפיה כשריחות המטבח עולים אט אט לאפנו ואין חשק לחכות לסיום האפיה.

 

העוגה מוכנה כשהיא קפיצית למגע וקיסם הנכנס לתוכה יוצא יבש.

  


עוגת קינמון , אגוזים וממרח

175 ג' חמאה רכה
175 ג' סוכר                (3/4 + 1 כוס)
3 ביצים - טמפ' החדר
200 גר' קמח תופח    (3/4 + 1 כוס)
1 כפית אבקת אפיה
2 כפיות קינמון
4 כפות חלב
4 כפות ממרח שוקולד

50 גר' אגוזים + פרוסות שקדים



לחמם תנור לחום של 170 מעלות.

להכניס לקערה את 7 המצרכים הראשונים. לערבב עם כף עץ או לערבל עם מיקסר יד.

 



להעביר 3/4  מהתערובת לתבנית משומנת  (גודל 20 ). לנקד בממרח השוקולד. לערבב עם שיפוד עץ או מזלג. לכסות בתערובת הנותרת ולפזר מלמעלה אגוזים או שקדים.


לאפות כ 3/4 - 1 שעה.


יאללה, תביאו חיוך. זה בחינם

ואני בדרך לבריכה להוריד את הקלוריות מהערב של אתמול , מהחטא של מספר פרוסות.
 

אלינוער


הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

39 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ליאור המקורית8 אלא אם צויין אחרת