00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בישול-סאן

קיגל תפוחי אדמה סאן

מה מכינים:

2 קילו תפוחי אדמה 

2 בצל

4 כפות קמח

6 כפות שמן (אני משתמש ב3 שמן זית ו-3 שמן קנולה)

2 כפיות מלח בישול

חצי כפית פלפל שחור

כפית פפריקה מתוקה

 

 

אופן ההכנה:

1)יש לקלוף ולגרד בפומפיה דקה את תפוחי האדמה והבצל.

2)לסחוט היטב מנוזלים.

3) להוסיף לתערובת את השמן  ואת הקמח.

4) להוסיף את התבלינים ולערבב.

6) משמנים תבנית מעבירים אליה את התערובת, מכסים בניר כסף ומכניסים לתנור בחום של 180 מעלות למשך

    שעתיים.

7) לאחר שעה יש להוריד את ניר הכסף למשך השעה השניה.

 

 

בתאבון......

 

 

אפשרויות נוספות :

להכניס לתנור בחום של 120 מעלות למשך כ-15 שעות לפחות  ( לדוגמא מערב שישי עד שבת בבוקר)

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל RamiSun אלא אם צויין אחרת