00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בישול-סאן

מרק עוף (יואך סאן)

מה מכינים:

4 כרעיים עוף ( אפשר ללא עור)

8 כנפיים עוף (לפחות)

 

2 ליטר מים 

 

2 בצל 

1 שורש סלרי גדול

1 שורש פטרוזליה גדול 

3 קשואים

3 גזרים

4 שיני שום

צרור פטרוזיליה ( לא חובה )

צרור שמיר ( לא חובה)

2 ליטר מים 

 

כף מלח בישול

רבע כפית פלפל שחור

 

 

אופן ההכנה:

1) מרתיחים את חתיכות העוף במים, מבשלים דקה נוספת לאחר הרתיחה , שופכים את המים ושוטפים היטב.

2) מכניסים לסיר 2 ליטר מים את העוף 2 בצלים שלמים, שורש סלרי, שורש פטרוזיליה, קישואים וגזר חתוכים, שיני

   השום וחתיכות העוף .

3) מביאים לרתיחה של כמה דקות , מעבירים לאש קטנה, מכסים את הסיר ומבשלים כשעה ללא התיבול.

4) מוסיפים את התבלינים ומבשלים עוד כחצי שעה שעה.

 

 

בתאבון....................

 

 

אפשרויות נוספות:

כדאי להוסיף כבר משלב 1 חתיכת גרון הודו או שפונדרה לחיזוק הטעם,

 

 

עכשיו לשאלה מה עושים עם העוף.... 

את העוף מהמרק ניתן לאכול כפי שהוא , מאוד טעים לפחות למי שנחשף מילדות לעוף כזה,

אפשר לחילופין לטגן בצל עם מעט שמן,  

להוסיף עגבניה חתוכה  לקוביות, מלח, פילפל שחור, מעט פפריקה מתוקה ומעט מים,

ולבשל את העוף כרבע שעה עם הרוטב. יוצא צלי עוף מצויין.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל RamiSun אלא אם צויין אחרת