44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

ציר בקר

 ציר בקר

 

ציר בקר

עצמות מח

הציר כמעט מוכן

הציר להקפאה

החומרים:
סיר גדול
תבנית לעצמות
מסננת

2 ק"ג עצמות ברך ק"ג
1 כפית פלפל שחור גרגרים

1 עלה דפנה (לא חובה)
1 בצל גדול שלם
2 גזרים שלמים
1 כרישה
1 סלרי (לא חובה)

1 חבילת פטרוזיליה
מעט טימין  (גבעולים, לא חובה)
3 ליטר מים

אופן ההכנה:
מחממים תנור לחום בינוני כ- 200 מעלות .
מכניסים את העצמות לתבנית האפייה ואופים עד להשחמה כחצי שעה.
לסיר גדול מכניסים את העצמות,הפלפל,עלה דפנה ושלושה ליטר מם ומביאים לרתיחה.
מנקים את הקצף עד שהמים נהיים נקיים.
מורידים את הלהבה ומבשלים עם מכסה פתוח בחלקו כ-3 שעות.

מוסיפים לסיר עם העצמות את הירקות ואת עשבי התיבול קשורים בחוט. מביאים שוב לרתיחה.
מנמיכים את הלהבה למינימום ומבשלים ללא רתיחה שלוש שעות נוספות.
מסננים את התוכן, מצננים ומאחסנים במקרר.
לאחר כמה שעות קירור מסירים את כל השומן שהצטבר למעלה.
מחלקים לצנצנות/קופסאות עם מכסה.
משתמשים לפי הצורך.

בדיפ פריזר מחזיק 3 חודשים לפחות

בתאבון

אפשר להחליף את הירקות והעלים כרצונכם.

 

 אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי


המטבח של מאיר השמן
לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו כאן  

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

22 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת